Hoera! Mijn eerste boek is er!

Gisteren bij een bevriende kunstenares visitekaartjes en een paar kaarten op briefkaartformaat gelamineerd. Zelf heb ik daar de spullen niet voor, maar zij wel. De kaartjes zijn heel mooi geworden. Morgen ga ik in de harbour club alvast een paar neerleggen. En ik hang een paar posters op A4 formaat op. Vandaag is dus de promotiemail rondgestuurd. Ik heb al heel veel reacties gehad. Vragen over het bestelproces en van 2 personen heb ik gehoord dat ze het boek meteen besteld hebben. Is dat leuk of niet? Ik heb zojuist 35 exemplaren besteld en betaald, ik ga die stapel boeken (of wat er dan nog van over is, haha) meenemen naar de boekpresentatie om daar goede zaken te doen. Het boek ziet er heel mooi uit, ik ben er erg tevreden over. De cover is heel uitnodigend. Dat hebben de dames van Boekscout, Emily en Maritte, goed ingeschat. Hier zit een heel tevreden en trotse vrouw. Wat kan er nu nog mis gaan? Het Coronavirus kan nog roet in het eten gooien bij de boekpresentatie op 17 oktober. Daar ga ik maar niet van uit. Voor nu zeg ik even: bedankt voor de belangstelling. Ik laat zo nu en dan nog wel horen hoe het gaat met 'Weg van huis' en ik zal een uitvoerig verslag van de presentatie (waar ik jullie hoop te ontmoeten) doen. Liefs van Marianne.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ha Marianne, proficiat met jouw allereerste eigenste uitgegeven boek !!! Ik wil heel graag bij de presentatie zijn en daar een gesigneerd boek kopen...vast vol met jouw herkenbare humor. .Hoe laat begint t ?? En andere wetenswaardigheden wellicht ?
Groetjes, Marli
Marli Vroom, op 18-09-20
Ha die Marli! Leuk van je te horen. De boekpresentatie is zaterdag 17 oktober, inloop om 16.00 uur in de Harbourclub in Winschoten, jou welbekend. Om 16.30 houd ik mijn presentatie, Marjolein en ik voeren een eenakter, die ook in het boek voorkomt, op. Dat wordt vast heel leuk. Vanmiddag oefenen we weer. Daarna gelegenheid om bij de wereldberoemde auteur een gesigneerd exemplaar te kopen, tegen gereduceerd tarief. Als je daarna in de harbourclub wilt blijven eten moet je van tevoren reserveren. Superleuk dat je komt! Liefs,
Marianne.


Laatste blog, voorlopig.

Cadeautje

Lockdown inspireert.

Niet echt iets te melden.

Er staat iets in mijn agenda!